Lieve Arjen

Dank je wel, Arjen Grolleman, voor alles wat je in je leven hebt gedaan. Voor je snedige warsheid, voor je prachtige persoon en voor je bezielde muziekvoorkeuren. Je hebt mijn hele jeugd vanaf mijn veertiende muzikaal vormgegeven, je hebt me liefde voor dichtkunst, rare gothicmuziek en voor Alfred Lagarde bijgebracht. Je was nog dagelijks dichtbij me via je heerlijk vreemde Twitterkanaal. En je hebt als boegbeeld, eeuwig vechter en absolute topdiskjockey van Kink FM helaas nooit meer mogen meemaken dat je zo geliefde zender eindelijk de etherfrequentie kreeg die hij verdiende.
Rust zacht, lieve Arjen. Het zal nooit meer hetzelfde zijn om naar de radio te luisteren.

10 reacties

  1. Stonehead
  2. Bedankt Arjen voor het verspreiden van de muziek die zo zelden gehoord werd op de radio. Bedankt voor de kennismaking via jou met de muziek van COIL, Laibach, raison d’être en al die andere fijne klanken die zondagavond door de speakers mochten schallen met je markante stemgeluid. Bedankt voor alles wat je voor mij hebt betekent.
    Radio is vandaag een stukje doodgegaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven