Affordable Hybrid – No Area, No Criminals

Affordable Hybrid - No Area, No Criminals Iedere band die een van hun liedjes “Elvis Golden Records” noemt, heeft bij deze onpartijdige recensent al een plusje verdiend. Ook zonder dat terechte plusje moet ik zeggen dat de puntige, uptempo indierockliedjes op dit tweede album No Area, No Criminal van deze Zweedse mannen helemaal niet verkeerd zijn. Soms neemt de band even gas terug, “I Lost My Shoes” is daar een mooi voorbeeld van, maar de muzikale weg die Affordable Hybrid bewandelt is geplaveid met het bekende indie- en punky geluid. Het enige probleem is dat de band zich eigenlijk nergens onderscheidt met spectaculaire riffs en melodietjes. Juist dat ene nummer dat de band een stap verder naar het sterrendom (of op zijn minst een paar grote festivalgigs) zou leiden ontbreekt. Toch scoort Affordable Hybrid met dit prettige gitaaralbum een ruime voldoende!


Mij=Black Star Foundation / Sonic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven