PixelRace – Should We Pay For All This Happiness

PixelRace - Should We Pay For All This HappinessEr viel weinig te vinden over PixelRace, ze hebben niet eens een Wiki en dat is wel erg uitzonderlijk voor een band tegenwoordig. Wel een MySpace, maar daar kan een beginnende band al helemaal niet zonder. Nogal kaal dook ik de cd in en kreeg bij het openingsnummer “Perfect Gender” al snel een 30 Seconds To Mars gevoel. Maar dat was met “Blown Away” wel weg, want daar beginnen ze lekker op gang te komen, de electrorock doet me soms denken aan Depeche Mode, maar ook aan de rocknummers van Soulwax. Door de jonge stem van zanger Kevin Raymakers wil het soms wat puberaal overkomen, maar op bijvoorbeeld “Blown Away” doet de samenzang met guitariste Jessica Giordano me ook wel denken aan The Blood Red Shoes, wat positief is. Het nummer “Another Part Of Stagnation” doet me sterk denken aan Mando Diao en zo kan ik nog wel een paar namen bedenken. Een mooie verzameling referenties en in dit geval erg plezierig om naar te luisteren. Het enige is dat Kevin nog een paar flessen wisky moet drinken om zijn stem wat volwassener te laten klinken. Maar wie ben ik om die jongen een drankprobleem aan te praten?


mij=Factory / Sonic

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven