Turin Brakes – Outbursts

Turin Brakes - OutburstsDe Turin Brakes brengen mij altijd in beroering, de stemmen van Olly en Gale raken me. Elk moeilijk moment in mijn leven is wel vergezeld door de Turin Brakes. Niet om me dieper de vernieling in te helpen, maar inderdaad om me te vergezellen. Ze dragen je mee en tillen je weer op. Ook Outbursts neemt je weer mee de diepte in, om je uiteindelijk te laten genieten. Ze laten je drijven in melancholie en pikken ze je pas weer op in de laatste twee nummers, eerst met “Radio Silence” dat zo prachtig zalvend begint met ‘Have you ever had your heart break?’ maar uiteindelijk ontaardt in een deur die in je gezicht wordt dichtgegooid. En dan sluiten ze met “Outbursts” af met de ultieme liefdestekst ‘I love you, every day’. Misschien komt het doordat ik zelf verliefd ben, maar dit nummer is een ritje op de roze wolk met prachtig uitzicht over zee. Met Outbursts weten de Turin Brakes je weer te raken zoals alleen zij dat kunnen met hun heldere stemmen en samenzang. Wie deze jongens nog niet in de armen heeft gesloten, moet nu toch echt de armen openen!


mij=Cooking Vinyl / V2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven