Grace Jones

Grace Jones


mij=Grace Jones, 13 april, Vredenburg, Utrecht. Foto: Jelmer

8 reacties

 1. vh

  jelmer hou je wel aan de regels van de venue, 3 nummers zonder flits zijn 3 nummers. Deze foto valt zeker niet onder de 3 nummers en is dus slechte reclame voor fotografen. Zo kan er wellicht in de toekomst niet meer gefotografeerd bij grote artiesten…. doodzonde.. ben benieuwd of de redactie deze reactie durft te plaatsen zou wel zo eerlijk zijn….

 2. Stonehead

  Wat maakt de naam nou uit? Een punt is een punt. Er zijn zat discussies over anonimiteit op internet. Naamsvermelding mag journalistiek goed overkomen (‘staan voor je mening’), privacytechnisch is het verstandig om zoveel mogelijk anoniem te doen. Daarbij schrijven we op FU nota bene zelf veelal onder bijnamen.

 3. Wie is Stonehead eigenlijk? 😉 Maar vh heeft gelijk. Als er geen belachelijke eisen gesteld worden dan moet je je aan de regels houden. Zo niet, dan verpest je het voor jezelf en mogelijk voor anderen…

 4. reinier

  Ik kom er net achter dat bij m’n vorige post een deel van m’n reactie is weggevallen.
  VH heeft dan een punt, maar is er in dit geval ook sprake van dat de fotograaf zich niet aan de regels heeft gehouden?
  Ik heb daar geen benul van en de opmerking van VH kan net zo goed flauwekul zijn. Daarom vind ik het twijfelachtig om anoniem ervan betichten dat hij de regels overtreedt en het mogelijk voor anderen verpest.
  En wat die bijnamen van FU schrijvers betreft, daar heb ik nou nooit iets van begrepen 😉

 5. Stonehead

  Subjectivist OMC begint een mooie reeks muziekrecensies op het betaalde MyJour. “Robbie Shakespeare’s bas is op Nightclubbing een even grote ster als Grace Jones. De elastische baslijnen op ‘Pull Up The Bumper’ en ‘Walking in the Rain’ hebben hetzelfde gewicht als de zang en refrein.”
  http://toekomsthervonden.blogspot.nl/2014/05/een-nieuwe-reeks-over-popmuziek.html?spref=tw
  https://myjour.com/a/omar-muoz-cremers/nachtdieren-in-parijs-grace-jones–nightclubbing-1981

 6. Cool. God wel een gedoe weer zo’n site, en voor je het weet zit je naar Heleen van Royen te staren. (of nou ja…)
  Dan loop ik liever naar de kiosk, niet dat dat risico daar niet bestaat, maar die stukjes zouden natuurlijk gewoon in Vrij Nederland moeten staan, en ik leg liever elke week een paar euro neer dan te moeten gaan goochelen met credits. (wat ik nu dan toch maar doe)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven