Holdsworth, Bozzio, Levin & Mastelotto

Holdsworth, Bozzio, Levin & Mastelotto


mij=Holdsworth, Bozzio, Levin & Mastelotto, 11 april, Oosterpoort, Groningen. Foto: Klaas

12 reacties

  1. Jan

    Het slechtste concert dat ik ooit heb meegemaakt.
    ik had met name groot respect voor Holdsworth, maar de 11e april in Groningen is dit compleet verdwenen. De wijze waarop hij meende inhoud te moeten geven aan dit concert getuigt m.i. van minachting voor zijn publiek. Mijn kameraad, die ik had meegenomen om hem kennis te laten maken met deze muziek, zei na afloop “waar heb je mij in godsnaam mee naartoe genomen”. Kortom bagger.
    Voor Levin hetzelfde laken een pak. Bozzio was redelijk. Mastelotto leek de enige die nog een beetje zijn best deed. Zonde van mijn tijd en geld.

  2. tom

    Inderdaad ik ben het volledig met bovengenoemd schrijver Jan eens. bagger was het dit concert, het was meer een toevallig samenzijn van 5 personen., die voor het eerst een instrument in de hand hadden,war een bagger ,daar hebik dan 120 km voor moeten rijden.op terug reis met zeer goede vrind nog ff echte heerlijke muziek gedraaid in auto van de legendarische rockband Led Zeppelin. met een scheurende gitaar van page en bonham on drums heerlijk was dat. einde bericht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven