Kashmir

Kashmir


mij=Kashmir, 18 mei, Vera, Groningen. Foto: Klaas

3 Comments

  1. Stonehead

    Na afloop van het concert gisteren in W2 vraag ik me af of de nieuwe plaat “Trespassers” heet omdat de band geen enkel nummer van The Good Life gespeeld heeft, dus hun grootste hit evenmin. Je moet maar durven. Ze vroegen zelfs of het geluid wel hard genoeg stond (het antwoord ‘hallo, het staat op oorlogsvolume’ werd niet verstaan).
    Maar het was wel leuk, eigenlijk. De nieuwste nummers doen het live beter dan verwacht.
    Het voorprogramma Woost speelde wél een oudje, een vlammende versie van Boywonder, en maakte stiekem daarmee mijn avond.

  2. @Stonehead: op hun vorige tour speelden ze al nauwelijks iets van The Good Life. Alleen die ‘grootste hit’ (want zo groot was die niet). Kashmir staat er (bij mij iig) eerlijk gezegd om bekend niet te vertrouwen op in het verleden behaalde resultaten.
    Ik kon er gisteravond helaas niet bij zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top