Aerosmith

Aerosmith


mij=Aerosmith, 23 juni, Gelredome, Arnhem. Foto: Danny

13 reacties

 1. Danny

  Met maar 5000 bezoekers zal hij zich dat inderdaad even afgevraagd hebben gister. Het was erg sneu om te zien dat de tribunes gewoon leeg waren. Desalniettemin gingen ze er vol voor, aan energie is nog niks verloren gegaan door de jaren.

 2. Josina

  Je kan zeggen wat je wil, maar het was echt een super concert wat die (oude) mannen daar gisteren hebben neergezet. Je zag ze ook genieten, dus nee denk niet dat ze zich afvragen waarom ze dit nog doen, ze genieten er vol van. Wat een geweldige strot heeft die vent, dat ie ze live haalde die tonen. Het kan je muziek zijn of niet, maar het wat een top concert. Zonde dat het niet uitverkocht was. Men had echt kunnen genieten van een stukje topoptreden!!!

 3. Prikkie

  “een stukje topoptreden”… Je zit in de marketing zeker? Enniewee, op Arrow waren de heren twee jaar geleden uitstekend en dat zal nu niet anders geweest zijn. Maar ik haakte af toen ik zag dat ik zeventig euro moest dokken voor een kaartje. Voor hetzelfde bedrag heb ik een batterij leuke bandjes op een festival…

 4. Danny

  @andre Het was Gelredome Xs. Dat betekent de helft van de zaal. Daarbij waren alle tribunes afgesloten dus hoe je een capiciteit van ca 6000 staanplekken over. En er was in de zaal nog voldoende ruimte.
  @Remy die 8000-9000 plekken zijn dus ietwat teveel gegokt. Misschien zag je dubbel 😉

 5. levi

  Aerosmith Rocks!! gaven een energievolle show, en Tyler heeft nog altijd een gouden keeltje, om kippevel van te krijgen hoe hij met gemak de hoge tonen haalt, Tyler in bovendien een lekker ding, Aerosmith, hope to see you again in holland!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven