Jesse Malin – Love It To Life

jesse_malin-love_it_to_life.jpgHet leven is een groot cliché. Je wordt geboren: iedereen blij. Je gaat dood: iedereen verdrietig. En daar tussenin probeer je er iets van te maken. Voor het gros resulteert dit uiteindelijk toch in huisje, boompje en beestje. Al wil je daar nog niet aan als je jong bent: de wereld ligt open. Maar ook jij valt hieraan ten prooi. En is dit erg? Nee hoor, helemaal niet. Geniet van wie je bent en leg de lat niet te hoog. Jesse Malin was ook ooit een wilde jongen uit New York. Hij zat in een hardcore band, later in een glampunkband en nu is hij een mix van een singer-songwriter en een rocker. Hij zou een kind kunnen zijn van Bruce Springsteen. Of iemand als John Mellencamp. Love It To Life is zijn zesde solo-album en hierop staan tien liedjes. Liedjes die de wereld niet zullen veranderen. Nee, het zijn liedjes die toch wel een beetje naar Amerikaanse clichérock neigen. Jammer genoeg kan daar zelfs iemand als Ryan Adams die op twee liedjes meedoet weinig aan veranderen. Maar erg is dit niet. Ik neem aan dat zijn fans hier wel tevreden mee zijn. Het leven is moet tenslotte voorspelbaar blijven en avontuur iets voor je jonge jaren.


mij=Side One Dummy / Suburban

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven