Sleigh Bells

Sleigh Bells


mij=Sleigh Bells, 1 juni, Paradiso, Amsterdam. Foto: Dennis

19 reacties

 1. Erg vervelend dat jullie fotografen altijd flitsen. De artiesten vinden het vaak vervelend. Het komt niet alleen over als vals spelen, maar heb gisteren zelf ervaren hoe vervelend het is als iemand in een perfecte setting als een malloot staat te flitsen.

 2. Anonymous

  Wat natuurlijk een raar criterium is. Iemand met een huurkamertje van 300 euro kan wellicht met 1000 euro per maand aan inkomsten uit zijn of haar fotografie rondkomen terwijl iemand met een hypotheek en schoolgaande kinderen aan 2000 euro per maand aan fotoinkomensten nog niet genoeg heeft.

 3. Ludo

  het lijkt me dat pro is als je in je huidige situatie ervan rond kan komen, ALS telt niet. als je 12 kinderen had en een invalide vrouw ging het misschien niet, maar dat maakt je nog geen geen professionele fotograaf als je als single op een appartementje woont

 4. Anonymous

  Sowieso is die hele discussie onzinnig, maar fotograafjes noemen zichzelf nu eenmaal heel erg graag een “pro”. Registreer een website en je bent een pro, zoiets.
  Volgens mij gaat het nog steeds om de foto’s en ingeflitste concertfoto’s zijn per definitie lelijk – daar ging de aanvankelijke discussie over geloof ik.

 5. Jeroen

  Lijkt me ook lastig zeg ben je van de partij tegen flitsen, vragen bands expliciet een fotograaf die dat doet. En dan even over Pro contra Amateur (ook al zo belangrijk) als een profboxer in de ring door een amateur tegen het canvas gewerkt word wie ben jij dan om (anoniem) te zeggen dat iemand niet kan boxen :p

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven