Dan zoeken wij ook nog wel schrijvers!

Gisteren deed de commerciële nieuwssite NU.nl een oproep op Twitter aan mensen om hun muziekrubriek te komen vullen. Er volgde wat ophef over de voorwaarden en over de gekozen muzikale blik (met beide valt het in de praktijk trouwens nog best mee). File Under heeft als muziek-groepsweblog dan wel niet het bereik van een NU.nl, en doorgaans halen we onze schrijvers, doedelaars en fotografen stilletjes uit eigen gelederen, maar bij deze willen we laten zien dat er best creatieve ruimte bestaat voor muziekliefhebbers met een bredere smaak.
Dus: wil jij ook schrijven op File Under? Stuur dan een mailtje naar fileunder@fileunder.nl.

14 reacties

  1. Ferry Nijs

    Uit de NU-oproep: “Het concert van The National in Tivoli recenseren we bijvoorbeeld niet, Lady Gaga in Ahoy wel.” Als jullie bij FileUnder dat nu eens omdraaien. M.a.w, ik ben wรฉl geinteresseerd in een recensie van The National in Tivoli.

  2. Prikkie

    Ook niet onbelangrijk: je mag in je recensie je ongezouten mening geven als je dat nodig vindt. Ik heb in 800+ recensies nog nooit iets wat ik waardeloos vond toch positief beschreven. En laten we niet vergeten te vermelden dat een eigen(wijze) stijl gewaardeerd wordt.

  3. Stonehead

    @Prikkie: ik heb via de Twitter-oproep met toestemming van Coen al twee mensen gemaild met uitgebreidere uitleg, maar ik wilde deze oproep op de site (mijn eigen initiatief) bewust kort houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven