Japandroids

Japandroids


mij=Japandroids, 4 juli, Metropolis, Zuiderpark, Rotterdam. Foto: Dennis

7 reacties

 1. Martijn

  Ja leuk! Daar sta jij ook op, Reinier!
  Zoals je kan zien, is deze foto vanaf de zijkant genomen, op de verhoging in Paradiso. 10 foto’s gemaakt, kaartje nog lang niet vol. En jij? (ik zie geen foto’s van je online staan)
  ‘t was wel een fantastisch concert!!!

 2. Reinier

  Ik zie mezelf niet op die foto, maar ik sta daar inderdaad ook tussen. Net als op deze foto http://picasaweb.google.nl/tenheuvel/Metropolis2010#5490486745298070274
  Zoals je ziet doe ik mijn best om mensen niet al te veel in hun blikveld te staan.
  Want ik snap dat het heel vervelend is als je lang voor aanvang van de show een mooi plekje heb weten te bemachtigen en een of andere fotograaf voorje neus komt te staan.
  Daarom zorg ik er ook voor dat ik ruim op tijd bij een show ben, zoals bij The National ook weer, zodat ik rustig een goed plekje kan uitkiezen zonder dat ik iemands zicht op het podium te ontnemen. En zo zijn er nog veel meer fotografen die dat op deze manier doen.
  Kortom, die omschrijving telelensterreur vind ik redelijk overdreven. Wat betreft de hoeveelheid fotografen, tja, daar heeft de zaal, management of organisatie de hand in.
  Wat betreft mijn foto’s van The National, die komen op KindaMuzik te staan.

 3. Francien

  Reinier, het ging natuurlijk niet over jou persoonlijk. In tegendeel zelfs, want het is natuurlijk altijd leuk om achteraf nog wat foto’s te kunnen zien van een leuk concert. Waar het wel om ging is dat het bij Metropolis een beetje overdreven was. Bij de Japandroids-sessie was het zelfs zeer extreem uit balans. Bijna net zoveel fotografen als gewone kijkers. Wij zijn overigens niet de enige die het opviel dat bij Metropolis verhoudingsgewijs wel erg veel fotografen waren. Zie http://3voor12.vpro.nl/artikelen/artikel/43694109.En dat ligt natuurlijk aan de organisatie, maar daar kan je als kijker niet veel aan doen, vandaar ook de ergernis.
  Bij The National hadden we er helemaal geen last van.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven