Voice Of The Seven Thunders – Voice Of The Seven Thunders

voice_of_the_seven_thunders-voice_of_the_seven_thunders.jpgBloedheet, onderuitgezakt op de bank met een thriller van Tess Gerritsen en als muzikale soundtrack Voice Of The Seven Thunders draaien. Zo is mijn leven op een zaterdagmiddag in juli. Tot ik de bel hoor. En de bel betekent de ijscokar. Er is echter geen kar te bekennen. De stouterds van Voice Of The Seven Thunders (VOST) vonden het kennelijk nodig om mij te pakken te nemen in het nummer “Dalälven”. De belangrijkste persoon in de band is Londenaar Rick Tomlinson. Voice Of The Seven Thunders is hun debuut, maar eerder was er al werk van de voorganger Voice Of The Seven Woods. De folkkoers is echter ingeruild voor meer rock, en dus moest de naam aangepast worden. VOST maakt grotendeels instrumentale rock met een psychedelische inslag en in de lange trip spettert het mijn speakers uit. Af en toe gaat het echter een tandje lager met een akoestisch instrumentale track (“Dry Leaves”) en een ‘echt’ liedje als afsluiter (“Disappearances”). Voice Of The Seven Thunders is een prima psychedelisch avontuur. In november staan ze op het Le Guess Who?-festival in Utrecht. Mocht je ze gaan bekijken, neem dan wel een plak spacecake voor het optimale resultaat. En thuis een ijsje, maar waar ik dat zo snel vandaan moet halen?


mij=Tchantinler / Konkurrent

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven