The Ettes – Look At Life Again Soon

The Ettes - Look At Life Again SoonBen je jong, hip en wil je alleen maar het nieuwste van het nieuwste dan moet je Look At Life Again Soon gewoon laten liggen. Dit tweede album cd van het Amerikaanse trio The Ettes kwam namelijk oorspronkelijk uit in 2008, en wordt nu pas in Europa officieel uitgebracht. The Ettes was echter ook in 2008 niet de ‘next big thing’. Het was zo’n bandje dat kekke garagerock gedompeld in de sixties uitbracht, zoals al zoveel bandjes hebben gedaan en nog steeds doen. Toch krijg ik best een goed humeur van dit plaatje, het rockt namelijk als een tierelier. Dit komt o.a. door de dame Coco die de vocalen voor haar rekening neemt. Haar gitaar en de inzet van een bas en drum doen de rest. Om er nog even wat referenties tegenaan te gooien. Ze klinken als The Shangri-Las meets The Ramones meets Sons and Daughters. Ze toerden inmiddels als voorprogramma van bands als Kings of Leon en Dead Weather. Het zou me dan ook helemaal niet verbazen als ze met hun vierde album, in 2009 was er nog Do You Want Power, zomaar bij een groter publiek door zouden breken.


mij=Suburban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top