Mice Parade – What It Means To Be Left-Handed

Mice Parade - What It Means To Be Left-HandedEen cd waarbij je na beluistering over je schouder terugkijkt en denkt: hoe ben ik hier in godsnaam terecht gekomen? Zo voelt What It Means To Be Left-Handed. Adam Pierce laat zijn band Mice Parade (wie ziet ook het anagram?) los op open water aan de Afrikaanse kust en laat het schip stuurloos alle kanten op dobberen op een onstuimige zee. Die brengt je als luisteraar in veertig minuten tijd op vreemde plekken. Afrikaanse sferen, ijle IJslandse Elfjes, flamencogitaren, uitwaaierende postrock, Caribische steel drums, kabbelende folkliedjes, harde indierock, de invloeden komen van alle kanten en willekeurige momenten aanwaaien en vaak tegelijkertijd. Het maakt What It Means To Be Left-Handed een schizofrene plaat. Het is dan ook lastig om van What It Means… de sterkste nummers aan te wijzen. Het is zo divers dat het bijna te gek voor woorden is. Gelukkig zijn er altijd de drumpartijen van Doug Scharin (ook bandleider van HiM, de Amerikanen, niet de wanstaltige Finnen) en de percussie van Adam Pierce die je nog een beetje houvast geven in deze achtbaan. Al leven zij zich ook uit door (hard en zacht) te rammen op alles wat los of vast zit en als slaginstrument kan dienen. Een ding is zeker: saai wordt het nooit…


mij=Fat Cat / Bertus

8 reacties

 1. anagram: iets met Dream?
  echt niet 🙂
  Mice Parade, Adam Pierce. Wat heb ik nu gewonnen?
  Wat had u gewenst?
  gheh verrek. Space Dream dacht ik even (maar die kan niet)
  @storm de nwe shelby lynne, bvb? @Ludo LOL!
  @guuzbourg: oh, prima! deal done 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven