The Count & Sinden – Mega Mega Mega

The Count & Sinden - Mega Mega MegaGebruiksaanwijzing: Koop een stevige iMac en leer zo snel mogelijk het programma GarageBand. Maak twaalf achtergrondtracks met daarin alle standaardbeats die er zoal op het net te vinden zijn. Gooi er wat eenvoudige elektronische tracks overheen. Vergeet vooral niet de effecten toe te voegen die het zo lekker doen op de dansvloer, zoals koebellen, funky gitaartjes en natuurlijk sirenes. Voeg vervolgens nog even alle denkbare danceclichés toe aan de tracks, zoals onverwachte breaks en plotselinge tempowisselingen. Stuur dan de tracks naar een handjevol gastvocalisten, liefst in de categorie boze rapperts, om een en ander wat meer sjeu te geven. Vraag ook een indiebandje (Mystery Jets) een potje mee te zingen op “After Dark” voor de nodige credibility en gooi alle swingende muziekstijlen lekker door elkaar. Beetje techno, beetje dancehall, beetje house, beetje afrobeat, beetje van alles wat. Test en finetune het resultaat in stomende partyclubs in Londen. Noem dan het album Mega Mega Mega en je bent verzekerd van een vette megahit. Het debuut van The Count & Sinden is retecommercieel en aalglad maar doet het geheid fantastisch op de dansvloer. Met een plaat als Mega Mega Mega heb je die iMac binnen no-time weer terugverdiend!


Mij=Domino / Munich

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top