The Morlocks – Play Chess

The Morlocks - Play ChessAls je in een muzikale dip zit als band dan zijn er ontsnappingsmogelijkheden: je kunt een live-album uitbrengen, je kunt een ‘best of” op de markt slingeren (het liefst met een paar bonustracks) of je vergrijpt je eens aan nummers van anderen. The Morlocks uit Los Angeles deden het laatste en gingen aan de slag met oude bluesnummers van het befaamde Chess-label. Twaalf tracks werden verzameld op Play Chess. Als je als band een doorstart maakt en aan een tweede jeugd begint zou je toch iets van relevantie mogen verwachten, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nummers als “Who Do You Love”, “Sitting On Top Of The World” en “Help Me”, behalve de originelen, toch al wel beter door anderen heb horen spelen. Kortom: aan deze release van de bluesgaragerockers wil ik niet meer woorden vuil maken.


mij=Fargo / Munich

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top