An Pierlé & White Velvet – Hinterland

An Pierlé & White Velvet - HinterlandDe zoen die Storm in 2006 van An Pierlé kreeg bij de presentatie van haar album An Pierlé & White Velvet was een gemeende. Ik weet het zeker. Ook ik viel voor de pracht van haar stem en de mooie liedjes. De band gaf haar net dat extra zetje dat ze nodig had om boven zichzelf uit te stijgen. Helaas werd het hierna stil. Oké, er was in 2008 het Singles & Rarities + Live-album, maar ik was bang dat ze ermee gestopt was om wat voor reden dan ook. Blij verrast was ik dat ik net voor de zomer vernam dat er weer een album aankwam, en ook nog eentje met White Velvet. Hoera! Hinterland draait nu overuren in huize Ewie en ze An zichzelf weer helemaal op de kaart. Helemaal los van de vergelijking met Kate Bush zal ze wel nooit meer komen. Dat is ook helemaal niet erg zolang het prachtige liedjes als “Where Dit It Come From?” oplevert. Ik zou niet meer zonder willen. Helemaal prachtig is de eerste single “Broke My Bones” die van Hinterland getrokken is. Het is alsof An van de aarde loskomt en mij als een fee betovert. Ik laat het graag toe.


mij=Helicopter / PIAS

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top