Dagoba

Dagoba


mij=Dagoba, 2 december, LVC, Leiden. Foto: Tim van Veen

5 Comments

 1. Stonehead

  Wat is dat toch met die Franse metalbandnamen? Gojira, Watcha, Dagoba…
  Ik heb deze band woensdag in Merleyn (Nijmegen) gezien. De sound was daar eerlijk gezegd wat dof, op cd klonk het beter.

 2. Tim

  misschien omdat ‘t een franse band is?
  Ik begrijp overigens echt niet waarom deze band zo klein blijft. Ze hebben podiumpresentatie, de muziek is vet en hard maar er zit toch melodie in, een freakn’ charismatische drummer, goed art-work, het hele verhaal klopt en toch sta ik ieder jaar dat ze in NL zijn weer met een handjevol mensen te kijken.
  ze moeten wel hun kop dichthouden, want engels met een frans accent blijft gewoon gay klinken 😀

 3. Stonehead

  Wat is dat toch met die Franse metalbandnamen? Gojira, Watcha, Dagoba…
  Ik heb deze band woensdag in Merleyn (Nijmegen) gezien. De sound was daar eerlijk gezegd wat dof, op cd klonk het beter.
  misschien omdat ‘t een franse band is?
  Ik begrijp overigens echt niet waarom deze band zo klein blijft. Ze hebben podiumpresentatie, de muziek is vet en hard maar er zit toch melodie in, een freakn’ charismatische drummer, goed art-work, het hele verhaal klopt en toch sta ik ieder jaar dat ze in NL zijn weer met een handjevol mensen te kijken.
  ze moeten wel hun kop dichthouden, want engels met een frans accent blijft gewoon gay klinken 😀
  Daar heb ik wel een idee van. De energie was er en het was een aardig optreden hoor, maar ik had het eigenlijk wat denderender verwacht. Ze kunnen nog wel een hit gebruiken en live klinkt het meer doorsnee (op cd hoor je lagere gitaren, zowat industrial). Maar misschien was dat alleen in Merleyn. Op momenten knalde de snaredrum – of hoe dat ding heet, ik ben geen drummer – er nog bovenuit alsof die de melodie vormde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top