The Thermals – Personal Life

The Thermals - Personal LifeSluik en net iets te lang haar, een stevig gebouwd lichaam en kleren die toch al even uit de mode zijn. Zo kennen de mensen hem. Hij komt stoer over, maar als je hem beter kent dan is het een hartstikke lieve jongen: hij is het ruwe bolster, blanke pit-type. Vrouwen vallen niet snel voor hem, maar als ze vallen dan doen ze dat goed. Bij de mannen ligt hij ook goed, vooral in het café waar hij qua ouwehoeren niet van stoppen weet. Dit is al jaren de rode draad in zijn leven en dat gaat waarschijnlijk nog jaren zo door. Hij heeft een broertje dood aan mode, maar ranzig moet het ook niet worden. Hij zal nooit betrapt worden met meurende kleren, ook zijn gebit ziet er prima uit. Er is sinds kort weer een nieuwe vrouw in zijn leven. De relatie loopt prima, ze lijkt wel op de eerste vrouw waar hij mee samenwoonde, maar dat is al even terug. Of het liefde voor eeuwig is dat moet blijken, zo wijs is hij wel geworden, maar zonder vrouw kan hij ook niet. Zo is nu eenmaal zijn leven. Tijd voor een biertje!


mij=Kill Rock Stars / Konkurrent

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven