Colossa – Born To Make A Sound

Colossa - Born To Make A SoundHé Eric Corton, wij zijn fan van je en willen spelen tijdens je volgende Twitterfeest! Je had van die gave bands, zoals De Staat en Triggerfinger. Wij houden van ze. Wij zijn drie jongens die net zo goed kunnen rocken, al spelen we net wat meer rechttoe-rechtaan. We vinden je zo’n stoere gast en dan met jouw kleine hartje, zonder te willen slijmen, weten we zeker dat je ons vast wel kunt waarderen. Althans dat hopen we, want willen dolgraag spelen met ons debuut Born To Make A Sound op zak. Echt tof dat een platenmaatschappij ons al zo snel na oprichting wilde hebben, leuke jongens hoor bij Goomah Music. Hun huisproducer Guido Aalbers is ook niet mis, wat een vet geluid heeft hij tevoorschijn getoverd! We hebben het bij de lengte van een lp gelaten, een kleine veertig minuten leek ons genoeg. Kort, maar krachtig. Toch?! Eigenlijk denken we dat je ons al wel kent, tenslotte waren we al 3FM Serious Talent en 3voor12’s Hollandse Nieuwe. Inmiddels zijn we trouwens vrienden met The Mad Trist en Triggerfinger. Deze laatste heeft ons zelf als voorprogramma gevraagd. Oef, wat was dat vet. Oh ja, wij komen uit Limburg, maar we hebben als tweede uitvalsbasis Utrecht. Hopelijk ga je ons uitnodigen, al weten wij ook wel dat er nog geen tweede feest is aangekondigd. Wij willen zó graag, al weten wij ook wel dat wij al trots mogen zijn op deze plaat en een hele reeks aan optredens.


mij=Goomah / V2

9 reacties

 1. Prikkie

  Lekker plaatje 🙂
  En vanavond in Winston Amsterdam te bewonderen, maar zij houden niet van het invullen van de podiuminfo-agenda en dus staat ie hier niet in het rijtje. 🙁
  ik dacht hier recensies te vinden waren?
  dacht ik ook, maar blijkbaar niet.
  of en even bij de hand doen, 41.08 minuten is dan geen kleine 40 minuten… kleine 40 minuten betekend alles onder de 40…
  @pem en knurftje: hebben jullie nu echt niet verder gekeken dan jullie neus lang is of hoe zit dat?
  Ach, als je zelf niets te berde weet te brengen kun je altijd nog bij anderen over futiliteiten gaan zeuren…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven