DeWolff

DeWolff


mij=DeWolff, 15 januari, Noorderslag, Oosterpoort, Groningen. Foto: Bart

2 Comments

 1. Jan

  Deze is weer eens niet scherp en als de foto’s wel scherp zijn dan zijn ze 9 van de tien keer leeg, wezenloos. Elke foto lijkt op de vorige, de muzikant is er wel maar eigenlijk ook niet, vanaf de zijkant staren ze de leegte in en je wilt niet eens weten eat daar te zien is, in die leegte.
  Gewogen en te licht bevonden, deze “fotograaf”. Het levende bewijs dat een camera kopen je nog geen fotograaf maakt. Maar misschien is hij wel goed in andere dingen en krijgen we hier weer de foto’s te zien die we gewend zijn van fileunder. Want dit is niks.
  Ben het eens met Bert
  Maar is al tijdje minder de kwaliteit
  Maar kan gebeuren blijft leuke site 😉
  Zijn toch amateur fotografen.En omstandigheden zijn soms ook niet makkelijk
  ja en die gasten van de wolff zitten en staan ook helemaal niet stil de hele tijd, doe daar es wat aan!
  Ja maar die Bart krijgt zelfs de stilstaande artiesten niet scherp haha
  Zie Alain Clark
  @Jan: Je kunt het ook overdrijven.
  Ok jij vindt ze wel goed?
  Alain Clark was niet scherp hoor
  Ik vind hem geen aanwinst
  Dennis Beekelaar en die Charlona weer wel 😉
  Smaken verschillen !
  Maar een foto moet minstens scherp zijn naar mijn mening
  Ik zeg niet dat ze allemaal goed zijn. Jullie zijn hier gewoon jarenlang verwend 😛
  Ik wil wel zeggen dat ik Bart misschien niet zo pats-boem voor de hongerige wolven hier had moeten gooien of ervoor had moeten kiezen om selectiever foto’s te plaatsen. Dat mag je mij aanrekenen. De omstandigheden om onder te fotograferen in Groningen zijn nou niet bepaald de gemakkelijkste.
  Dat heb ik al bij een andere foto verteld
  Maar het zijn er wel veel en als van veel foto’s maar een paar goed zijn…
  Ik zag op andere sites wel goeie onder de zelfde omstandigheden
  Maar ik heb gesproken .Mag best zeggen als iets niet goed is.Doe ik ook als het wel goed is
  Ben niet de enige die kritiek heeft zag ik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top