Jamie Clarke's Perfect – Fucking Folkabillie Rock

jamie_clarkes_perfect-fucking_folkabillie_rock.jpgSpijt, spijt, spijt. Als er een concert het afgelopen jaar was waar ik toch wel graag bij was geweest, dan was dit van The Pogues in Paradiso. Ik begreep dat het geweldig was met bovendien een Shane MacGowan in vorm, grmbl. Er blijft voor mij niets anders over dan de mix van folk, rock en punk vanaf cd te blijven genieten. Ach, er zijn vervelendere zaken. Geinig is dat ik een cd voor me heb liggen van een ex-Pogueslid Jamie Clarke. Jamie Clarke was gitarist op Pogue Mahone, het laatste niet al te hoog aangeschreven studio-album zonder de legendarische Shane MacGowan. Clarke speelt inmiddels niet meer bij The Pogues, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en zijn eigen band Jamie Clarke’s Perfect maakt muziek die geïnspireerd is op het werk van, jawel… The Pogues. De e.p. Fucking Folkabillie Rock bevat vijf tracks, kent een lengte van nog geen kwartier en brengt precies die folkrock die ik verwacht. Ik zie namelijk voor me het beeld van een zaal die helemaal op zijn kop gaat. Kortom deze schijf is een prima aanleiding om te gaan toeren. Hé, wat zie ik nu in de concertagenda?!


mij=Wolverine / Sonic

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top