Lola Kite – Lights

Lola Kite - LightsOnze twee lieve katers zijn al de respectabele leeftijd van vijf jaar gepasseerd. Af en toe halen ze nog wel eens kattenkwaad uit, maar het wilde is er toch wel af. Daar is sinds kort echter verandering in gekomen dankzij het buurpoesje Lola dat nu een half jaar oud is. Als zij gesignaleerd wordt dan blijken er nog heel actieve je-weet-wel-katers in de twee schuil te gaan. Het kan dan ook bijna geen toeval zijn dat er net op dit moment de debuut-cd Lights van het Amsterdamse Lola Kite uikomt -al schijnt deze al even op de plank te liggen-. Dit trio bestaat uit leden die hun sporen in diverse bands hebben verdiend en nog verdienen, on onder andere Moss en Ghost Trucker. Lola Kite maakt frisse dansbare popliedjes veelvuldig gebruik makend van gitaren en synthesizers. Als ik een album met synthesizers geslaagd vindt dan hoed je je maar. De muziek doet me denken aan de psychedelische sixties, de new waverige eighties en ook aan de electro van heden. Lola Kite is de wilde nieuweling en ik ga er als luisteraar op respectabele leeftijd helemaal van uit mijn dak! Wat een plaat!


mij=Excelsior / V2

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven