Monotonix

Monotonix


mij=Monotonix, 22 februari, Paradiso, Amsterdam. Foto: Dennis

4 Comments

  1. Stonehead

    Het was vet! Maar: nog 12 optredens, en dan stopt de band ermee. Ik heb een interview gedaan achteraf, binnenkort meer op deze plek (als ik tenminste alle verwijzingen naar Israëlische kunstenaars en Monotonix’ zijprojecten correct uitgeschreven krijg… 🙂 )

  2. tim

    Het was vet! Maar: nog 12 optredens, en dan stopt de band ermee. Ik heb een interview gedaan achteraf, binnenkort meer op deze plek (als ik tenminste alle verwijzingen naar Israëlische kunstenaars en Monotonix’ zijprojecten correct uitgeschreven krijg… 🙂 )
    niiiiiiiiiiice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top