Monotonix

Monotonix


mij=Monotonix, 22 februari, Paradiso, Amsterdam. Foto: Dennis

4 reacties

  1. Stonehead

    Het was vet! Maar: nog 12 optredens, en dan stopt de band ermee. Ik heb een interview gedaan achteraf, binnenkort meer op deze plek (als ik tenminste alle verwijzingen naar Israëlische kunstenaars en Monotonix’ zijprojecten correct uitgeschreven krijg… 🙂 )

  2. tim

    Het was vet! Maar: nog 12 optredens, en dan stopt de band ermee. Ik heb een interview gedaan achteraf, binnenkort meer op deze plek (als ik tenminste alle verwijzingen naar Israëlische kunstenaars en Monotonix’ zijprojecten correct uitgeschreven krijg… 🙂 )
    niiiiiiiiiiice!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven