Sleigh Bells

Sleigh Bells


mij=Sleigh Bells, 10 februari, Vera, Groningen. Foto: Klaas

2 reacties

  1. Doen je oren het nog Klaas?
    Ja hoor, bij concert viel het heel erg mee. Zeker na het loeiharde DJ setje dat aan het concert vooraf ging, dat was gewoon niet lekker meer. iPhone piekte af en toe bijna op 100db. Vergeleken daarbij was het concert haast fluisterzacht 😉
    Noem me oud of ouderwets, maar dat dj-setje was zo hard dat het onbeschoft was. Sleigh Bells was ook erg hard, maar de balans was goed (vette diepe bassen). De pauzemuziek was daarintegen vies hoog-hard en bijna bewust doofmakend. Dikke min voor Vera.
    Was die dj-set dan onderdeel van de avond of meer de vulling van de gaten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven