Sleigh Bells

Sleigh Bells


mij=Sleigh Bells, 10 februari, Vera, Groningen. Foto: Klaas

5 Comments

 1. Ja hoor, bij concert viel het heel erg mee. Zeker na het loeiharde DJ setje dat aan het concert vooraf ging, dat was gewoon niet lekker meer. iPhone piekte af en toe bijna op 100db. Vergeleken daarbij was het concert haast fluisterzacht 😉

 2. T-tusz

  Noem me oud of ouderwets, maar dat dj-setje was zo hard dat het onbeschoft was. Sleigh Bells was ook erg hard, maar de balans was goed (vette diepe bassen). De pauzemuziek was daarintegen vies hoog-hard en bijna bewust doofmakend. Dikke min voor Vera.

 3. Doen je oren het nog Klaas?
  Ja hoor, bij concert viel het heel erg mee. Zeker na het loeiharde DJ setje dat aan het concert vooraf ging, dat was gewoon niet lekker meer. iPhone piekte af en toe bijna op 100db. Vergeleken daarbij was het concert haast fluisterzacht 😉
  Noem me oud of ouderwets, maar dat dj-setje was zo hard dat het onbeschoft was. Sleigh Bells was ook erg hard, maar de balans was goed (vette diepe bassen). De pauzemuziek was daarintegen vies hoog-hard en bijna bewust doofmakend. Dikke min voor Vera.
  Was die dj-set dan onderdeel van de avond of meer de vulling van de gaten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top