Fu Manchu

Fu Manchu


mij=Fu Manchu, 9 maart, Doornroosje, Nijmegen. Foto: Tom

6 reacties

 1. veen

  dank u voor die briljante opmerking 😉 was ik al achter maar wat mij rest is dan nog even 3 uur lang in zo’n geel monster te gaan hangen. wordt denk ik maar op de bank met goede schotse 12 jarige (whisky you perverts!) en dan seahag ff laten blazen. maar idd live is beter (ach ja bjork en glass zitten er niet meer bij, dat scheelt).

 2. bas

  GODVERDOMME!!!! gemist, en daar baal ik behoorlijk van.
  @veen: vanavond even naar Eindhoven tuffen 🙂
  dank u voor die briljante opmerking 😉 was ik al achter maar wat mij rest is dan nog even 3 uur lang in zo’n geel monster te gaan hangen. wordt denk ik maar op de bank met goede schotse 12 jarige (whisky you perverts!) en dan seahag ff laten blazen. maar idd live is beter (ach ja bjork en glass zitten er niet meer bij, dat scheelt).
  het was heel erg goed. niet spectaculair, maar hard, strak en cool. niet lulle maar speule!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven