Only Seven Left – Ticketactie

Stiekem zijn we er bij File Under nog steeds trots op dat we Only Seven Left ooit ‘ontdekt’ hebben. Zanger Bart van Dalen speelde namelijk in 2007 in zijn eigen ‘pixelpunk’-groep Findel (nog steeds een aanrader, die cd). Maar sinds hij aanhaakte bij de altijd al enthousiaste band Only Seven Left gaat-ie pas echt als de brandweer. Bovendien haalt de band leuke stunts uit. Het mooiste voorbeeld was natuurlijk de vooraf gelekte 3voor12-recensie van het optreden dat Only Seven Left gaf op Eurosonic/Noorderslag. Daar kon ik echt hartelijk om lachen. Ander positief punt vind ik dat de band keihard werkt om de band met hun publiek hecht te houden (inderdaad, veelal meisjes, but who cares). Dus wie zijn wij om je geen tickets voor hun optreden in Eindhoven te laten winnen? Hop meedoen!
Only Seven Left


mij=Storm & Stonehead. Foto: Awarnach

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven