VA – Records To Ruin Any Party Vol. 3

VA_Voodoo-Rhythm-Vol-3.jpgHet blijft een goede gewoonte, labelsamplers. Te weinig platenmaatschappijen en labels brengen op regelmatige tijdstippen een (goedkope!) verzamelaar uit waarop een doorsnee staat van wat ze de afgelopen periode de markt opgeslingerd hebben. Het onvolprezen Voodoo Rhythm is inmiddels toe aan de derde aflevering van hun met veel zelfspot getitelde reeks Records To Ruin Any Party. De eenentwintig tracks van evenzoveel bands en artiesten zijn grofweg de afgelopen twee jaar verschenen op het label van de Zwitser Beat Zeller. Hoewel niet elke release van de afgelopen tijd vertegenwoordigd wordt op deze sampler, heeft hij zichzelf, of beter: zijn alter ego Reverend Beat Man, wel een plekje op de tracklist gegeven met het geweldige “Jesus Christ Twist”. Andere deelnemers – uiteraard horen ze allemaal in de categorie schots en scheve blues, garagerock, punk, country en singer/songwriter thuis – die we hier vinden zijn onder meer King Automatic, Dead Brothers, Pussywarmers, Possessed by Paul James, Bob Log III, King Khan en de Nederlandse Sixtyniners. Geen idee hoe ranzige, primitieve rock ‘n’ roll zou moeten klinken? Schaf jezelf deze sampler aan en je bent of verslaafd aan de releases van Voodoo Rhythm of voor eeuwig verloren voor de fijnste en tegelijk vunzigste uithoeken van de rock ‘n’ roll.


Mij= Voodoo Rhythm / Clearspot

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven