Katzenjammer

Katzenjammer


mij=Katzenjammer, 20 april, Doornroosje, Nijmegen. Foto: Jeroen

7 reacties

  1. Gisteren in een praktisch uitverkochte Mezz. Had ze nog niet eerder gezien. Ik vond het zelf eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. De gimmicky aanpak werkte voor mij ongeveer 45 minuten en toen had ik het wel gehoord.

  2. Opvallend. Vorig jaar maart in een half leeg Tivoli De Helling en dit jaar in een vol en dolenthousiast Tivoli Oude Gracht. Wat is er gebeurd in een jaar?
    Leuk optreden op Lowlands b.v.
    @tbeest: lyrisch stukje in de Lowlands krantjes, dat werkt ook wel 🙂
    Gisteren in een praktisch uitverkochte Mezz. Had ze nog niet eerder gezien. Ik vond het zelf eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. De gimmicky aanpak werkte voor mij ongeveer 45 minuten en toen had ik het wel gehoord.
    Ook al is het gimmick, ik vond het wel geslaagd in de Mezz. Ze speelden ook best lang. Het was wel belachelijk druk. En nog niets eens uitverkocht? Hoe erg moet het dan zijn? Volgende keer dus een andere zaal voor deze mijnheer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven