Turisas – Stand Up And Fight

Turisas - Stand Up And FightTurisas doet een beroep op mijn normen en waarden. Als ik eerlijk ben en oprecht dan blijf ik spugen op het gemiddelde niveau van de songs tijdens het Eurovisie Songfestival. Soms zijn songs gewoon irritant (slecht). Ook is het tenenkrommend hoe ik Kamahl vroeger bezig zag bij Toppop met zijn hit “The Elephant Song”. Vreselijk. De orkestrale Van Hooff-producties trok ik ook nooit. Moet ik dat soort artiesten nu bedanken voor een culturele verrijking of moet ik hen hekelen voor het vergrijpen aan Teutoonse bombast? Ik weet het niet. Als ik Turisas hoor, zie ik een Type O Negative voor me die op zijn Manowars de grap van Laibach nooit heeft ingezien. Nee hoor, door alle Lord Of The Rings-wansmaak zijn de heren gesterkt in het idee dat je met een zo groot mogelijk instrumentarium en alle registers Wagner kunt verbleken. Laat in Wodans naam dit gezelschap zo snel mogelijk deelnemen aan het Eurovision Songfestival en laat het door honderd homomaagden beoordeeld, bekritiseerd en beschimpt worden. Laat hen papier prikken in de Efteling of het Land van Ooit, maar kom nooit meer met een cd van deze heren in mijn buurt.


mij=SPV

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven