The Fleshtones – Brooklyn Sound Solution

The Fleshtones - Blooklyn Sound SolutionFeaturing Lenny Kaye. Inderdaad, als je al vanaf eind jaren zeventig – goed – als The Fleshtones bezig bent en er zit weinig vooruitgang in je carrière dan moet je wat. Dit is erg negatief gedacht, want voor hetzelfde geld kun je het zien als het spelen met je held en er nog een plaat mee opnemen ook. Lenny Kaye, is bekend geworden als gitarist in de Patti Smith Group. Van zijn hand is de instrumentale song “Lost On Xandu” weer te vinden op Brooklyn Sound Solution. Enkele songs zijn van The Fleshtones-bandleden zelf en er zijn covers. Een groovy cover van het Ken Parkers reggaenummer “I Can´t Hide”, Ted Taylors “You Give Me Nothing To Go On” of Billy Boy Arnolds “I Wish You Would” mogen er zijn, maar van hun versie van het overbekende Beatlesnummer “Day Tripper” kan ik niet echt heel opgewonden worden. Al met al is dit album best te pruimen, maar echte revolutie is het niet. Zelfs niet met hulp van Kaye. Al is dit – ik geef het toe – negatief gedacht


mij=Yep Roc / Munich

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven