Kathleen Edwards

Kathleen Edwards


mij=Kathleen Edwards, 26 oktober, Vredenburg, Utrecht. Foto: Jelmer

10 reacties

 1. Ludo

  houdt dit alles in dat er een nieuwe plaat komt, ja ja ja? ik denk dat mensen geen stilte meer durven te ervaren, komt allemaal door Facebook en artikelen op internet waar je reacties achter kan plempen

 2. Ludo

  Kathleen was mooi hoor. Wel jammer van dat onbeschofte geouwehoer in de zaal. Was eigenlijk best een kutpubliek.
  @Riny: Oh, wat HAAAAAAAT ik dat. En ze is zo lief!
  Ik snap dat gelul in concertzalen echt niet. Ga naar een café, da’s nog goedkoper ook!
  Echt, ik snap niet waarom Bon Iver de Rode Doos uitverkoopt en Kathleen niet. Onbegrijpelijk.
  4 maart staat Kathleen Edwards in De Melkweg!
  houdt dit alles in dat er een nieuwe plaat komt, ja ja ja? ik denk dat mensen geen stilte meer durven te ervaren, komt allemaal door Facebook en artikelen op internet waar je reacties achter kan plempen
  Ja Ludo, nieuwe plaat in aantocht. 4 maart komt het volgens mij uit…
  ja ja, 17 januari komt het nieuwe album uit
  mooizo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven