Jaarlijst 2011: Bas

Blueneck - Repetitions1. BlueneckRepetitions
2. MotorpsychoRoadwork vol.4: Intrepid Skronk
3. Jóhann JóhannssonThe Miner’s Hymns
4. KILLL – KILLL
5. Ricardo Villalobos & Max Loderbauer – Re: ECM
6. Animals As Leader – Weightless
7. Jenny Hval – Viscera
8. A Winged Victory For The SullenA Winged Victory For The Sullen
9. 40 Watt Sun – The Inside Room
10. Birds Of PassageWithout The World

4 Comments

  1. Joost

    Net zoals elk jaar weer een hele mooie jaarlijst! Mijn favorieten van het jaar waren RE: ECM en Viscera. Twee cd’s die IMO veel te weinig aandacht hebben gekregen. Ga je daar nog reviews van schrijven?

  2. bas

    Net zoals elk jaar weer een hele mooie jaarlijst! Mijn favorieten van het jaar waren RE: ECM en Viscera. Twee cd’s die IMO veel te weinig aandacht hebben gekregen. Ga je daar nog reviews van schrijven?
    dank je!
    dat zou ik wel moeten doen ja. alleen moeilijk om bij beiden de juiste woorden te vinden, merkte ik. ik ga me beraden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top