She & Him – A Very She & Him Christmas

she_and_him-a_very_she_and_him_christmas.jpgKerstmis 2011 is er in werkelijkheid sneller dan in mijn beleving. Het vriest niet (of nauwelijks) en er valt geen sneeuw: ik heb dan ook totaal geen kerstgevoel. Neem daarbij dat mijn agenda overstroomt en daar slaat het opduiken van Kerstmis 2011 genadeloos toe. Ik heb nog de schijf A Very She & Him Christmas van She & Him liggen die mij in de stemming had moeten brengen. Op de twaalf liedjes doen Zooey Deschanel en M. Ward muzikaal niet veel anders dan op hun eerdere twee niet- kerstalbums. Het zijn liedjes die er vooral zijn om mooi te zijn. Het duo besloot eens goed te grasduinen tussen al die kerstliedjes die er opgenomen zijn en brengt hier hun interpretatie van. Dit resulteert in uitvoeringen van bekende en minder bekende liedjes. De uitvoering is sober gehouden als een kerstboom die met smaak opgetuigd is zonder overbodige opsmuk. Als je nog niet in de kerststemming bent, dan zou je deze cd in huis kunnen halen om te luisteren naar nummers als “Sleigh Ride” en “I´ll Be Home For Christmans”. Kwalitatief in ieder geval wel zo goed, dat deze er bij kerst 2012 zo weer uit de kast gehaald kan worden.


mij=Double Six Records

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven