Cave – Neverendless

cave-neverendless.jpg´Dag mijnheer, waarheen zal deze reis vanuit Chicago gaan?´ ´Ik dacht aan een retourtje heelal´. ´Dat kan mijnheer, maakt u de gordel goed vast, dan gaan we van start en zijn we over ruim veertig minuten weer op aarde terug.´ ´Prima, gaat u maar van start.´ ´Wel eerst afrekenen mijnheer, want wij doen niet aan betalingen achteraf. Je weet het maar nooit.´ ´Oh, heeft u wel eens klachten dan?´ ´Nee hoor, klanten weten wat ze van ons verwachten kunnen. Wij gaan een specie kruidige tocht maken en geven u tussendoor maar een paar tellen rust. Maar u kunt nu nog terug hoor. Het is geen verplichting.´ ´Nee, nee, laten we gaan. Ik heb er wel zin in. Hier heeft u uw dollars. Ik voel me nu al draaierig worden. ´ ´Dat is ook de bedoeling mijnheer, geeft u zich helemaal over aan wat komen gaat. Figuurlijk dan hè.´ ´Haha, u bent me een grapjas. Oef, hier had ik echt even behoefte aan. Niet elke dag, niet elke week, maar zo af en toe.´ ´Wij begrijpen u, al vanaf 2006. En we brengen geregeld weer een nieuwe tocht om mensen als u in hun behoefte te voorzien.´ ´Hiermee doorgaan hoor.´ ´Ja, mijnheer, uiteraard. Wat laten mensen als u niet in de steek.´


mij=Drag City

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven