Dan Sartain – Too Tough To Live

dan_sartain-too_tough_to_live.jpg´Hey Ho, Let´s Go´, daarmee kun je Too Tough To Live samenvatten. Dan Sartain komt alleen niet uit New York, maar uit Birmingham, Alabama. Hij is ook een tijdje na de heren van The Ramones geboren, namelijk in 1982. Maar verder houdt Sartain het ook kort en krachtig: de langste song duurt één minuut en eenenveertig seconden. En daar staan er dan dertien van op deze schijf. Dat is zelfs voor Ramonesbegrippen wel wat aan de korte kant, maar gezegd moet worden dat elke klap raak is. De gitaar gromt, de zang is rauw en de ritmesectie stuwt het tempo lekker op. Met titels als “Fuck Friday” en “In Death” weet je al dat het niet in het straatje van de brave burgerman ligt. Ik durf echter wel te stellen dat het wat minder open deuren intrappend had gemogen. De verrassing is ver te zoeken. Of je moet Sartain laten spelen op de plaatselijke braderie. Ik denk dat heel wat mensen dan zullen zeggen: ´Hey Ho, Let´s Go´.


mij=One Little Indian / Konkurrent

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven