Distortion Tamers – Junglehead Stories

Distortion Tamers - Junglehead StoriesNiet heel Griekenland is lamgeslagen door de crisis. Er zijn nog wat mensen die de moeite nemen om samen in repetitiehok in Athene te zweten en te zwoegen op een portie punk & roll met wat country die doet denken aan Lazy Cowgirls, Social Distortion en Vandals. Een van de leden van Distortion Tamers komt uit Purple Overdose. Daarmee is gelijk het stonergehalte in Distortion Tamers verklaard en de psychedelica die om de drie songs om de hoek komt kijken. En dat is dan wat Junglehead Stories is, een knappe gitaarrockplaat met een punky garagekarakter en hier en daar wat licht bezwerende gitaartonen. Prima uptempo songs met her en der een ballad. Slecht is het allerminst. Echt goed ook niet omdat de songs in kwaliteit te veel van elkaar verschillen. Sommige songs beklijven niet echt. Het gitaarwerk is prima, soms op het briljante af, maar het wil maar niet in je kop blijven hangen. Distortion Tamers is een beetje zoals de namen van de bandleden: Kostis Anagnostopoulos, Christophoros Triantaphillopoulos en Stelios Voumvakis. Je leest het, probeert het in je op te nemen, maar je kunt er uiteindelijk weinig van onthouden. Ging de crisis in Griekenland maar net zo snel aan de Grieken voorbij.


mij=Green Cookie

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven