The Road Home – Old Hearts

The Road Home - Old HeartsThe Road Home wordt onze nieuwe Nederlandse trots. Want, hoe goed kun je Bad Religion laten opgaan in The Gaslight Anthem? Het lijkt zo simpel. Je neemt wat ouderwetse rock & roll, wat R&B, wat country en een dosis punkrock en de klus is geklaard. Simpel, zou je zeggen. Totdat je er achter komt dat het snel gekunsteld klinkt. Of je moet The Living End heten, of Alkaline Trio of Jimmy Eat World. Welnu, deze gasten uit Enschede hebben de perfecte combi van punkrock en rock in hun genen zitten en schotelen met Old Hearts vijf krachtige kortstondige parels voor. Op den duur mag het allemaal ietsje rauwer. Op sommige momenten wil je net even wat extra intentie, meer boosheid en oprechte frustratie. Aan de andere kant, hoe lang heeft Mike Ness er wel niet over gedaan om met zijn Social Distortion de perfecte balans te vinden tussen punk en pure, onversneden rock & roll? Dat bedoel ik! Er ligt een glansrijke carrière voor deze Tukkers in het verschiet. De aftrap is er. Qua productie heeft The Road Home ook al alles in het snotje. Nu is het slechts een kwestie van veel, heel veel nieuwe songs schrijven en bands als Volbeat alle hoeken van de kamer te laten zien. Ik zie The Road Home zomaar in staat tot glansrijke tournees over de grote plas. Het kan alleen maar leuker en interessanter worden.


mij=Eigen Beheer

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven