Gavin Friday

Gavin Friday


mij=Gavin Friday, 10 augustus, 013, Tilburg. Foto: Daniel

4 Comments

  1. Riny

    Daniel, je maakt mooie foto’s maar je nabewerking is de afgelopen tijd ineens heel anders en vind ik eerlijk gezegd helemaal niks. Heb je in lightroom de presence>clarity setting ontdekt en op max gezet? Daar lijkt het op, of misschien gebruik je een soort hdr filter. Zonde.

  2. George

    Daniel, je maakt mooie foto’s maar je nabewerking is de afgelopen tijd ineens heel anders en vind ik eerlijk gezegd helemaal niks. Heb je in lightroom de presence>clarity setting ontdekt en op max gezet? Daar lijkt het op, of misschien gebruik je een soort hdr filter. Zonde.
    Wat Riny zegt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top