Russian Roulettes – Physical Education

russian_roulettes-physical_education.jpgEén van de garagerockontdekking dit jaar was voor mij de Australiër Brat Farrar. Puike plaat, zou Gr.R. zeggen. Farrar heet eigenlijk Sam Agostino, en onder deze naam is hij gitarist/zanger van Russian Roulettes. Bezig bijtje zogezegd – eerdaags is hij trouwens in ons land met Digger and The Pussycats. Maar de combinatie met zijn andere twee makkers als Russian Roulettes is een lastige. Er staan prima liedjes op, zoals de eerste twee garagerocksongs met stonerbas “Never Had Nothing” en “And That´s All”. Hierna gaat het mis in de titelsong “Physical Education” dat qua tekst voornamelijk bestaat uit: ´I´m gonna give you physical education, and I gonna show you how to get an A´. Het lijkt Eagles Of Death Metals Jesse Hughes wel. Tja. Hierna hoor je de band zoeken naar het albumgeluid met als dieptepunt de ballad “Waiting For You”. Dit album Physical Education heeft zeker zijn momenten, maar als het nog even wat meer aan gesleuteld was en er wat kritischer naar gekeken was dan had er ongetwijfeld meer ingezeten.


mij=Off The Hip

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven