NoMeansNo – ticketactie

Het is al weer enige tijd geleden dat NoMeansNo, de Canadese punkband van de gebroeders Wright, een plaat heeft uitgebracht. Trouwe fans hoor je daar waarschijnlijk niet over. Zij kunnen zich troosten met de gedachte dat ze altijd de klassieker Wrong (1989) uit de kast kunnen pakken.
Daarnaast speelt NoMeansNo vrijwel jaarlijks in alle uithoeken van Europa en Noord-Amerika.
De heren zijn inmiddels allemaal de vijftig gepasseerd, maar dit betekent niet dat ze het rustiger aan zijn gaan doen.
NoMeansNo
Dinsdagavond 2 oktober speelt de band dan ook in Tivoli de Helling. Support is er van de Nijmeegse post-punk band Udarnik, afgelopen zomer ook te zien op DeAffaire. Je kunt er dinsdagavond gratis en voor niets bij zijn. File Under geeft in samenwerking met Tivoli 2×2 kaarten weg voor dit concert. Het enige wat je hoeft te doen is dit formulier in te vullen.


mij=Winactie!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top