Black Moth Super Rainbow – Windshield Smasher

Het is een behoorlijk fucked up overvalvideo die je krijgt van de Amerikaanse experimentele band Black Moth Super Rainbow. De sound in hun nieuwste nummer is niet heel zwaar, maar de onvoorspelbare actie en de grimmige vermommingen passen er prima bij.
Toen Black Moth Super Rainbow die naam koos in 2003, was de band eigenlijk al wat langer bezig. Het dit jaar uitgekomen album Spraypaint is de voorbode van alweer een nieuwe plaat, Cobra Juicy die via een Kickstarter-campagne moet worden gefinancierd, en daar is het dat deze clip vandaan komt.


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven