Bon Iver – Beth/Rest

Bon IverIk moest een paar keer met mijn ogen knipperen toen ik las dat Bon Iver, gewoon ff de Heineken Music Hall ging doen. Het verbaast me, want zeg nou eerlijk: als je luistert naar zijn tweede cd, Bon Iver, Bon Iver dan is dat nou niet gelijk muziek waarvan je verwacht dat daar die hele bierhal mee gevuld gaat worden. Toch gaat het gebeuren. Eigenlijk is dat wel mooi ook. Stel je voor dat het zelfs uitverkoopt. Wat moet Justin Vernon dan? De Ziggodome? Ahoy? Gelredome? Vernon zal zich sowieso wel eens in de arm knijpen om te checken of wat 'em allemaal gebeurt de afgelopen jaren wel echt is en het zou me ook niets verbazen als een volgende plaat zo moeilijk wordt, dat bijna niemand hem meer begrijpt. Behalve de mensen die er de eerste keer al bij waren in de kleine zaal van Paradiso en het Paard of Roepaen. Tot die tijd speelt Bon Iver met zijn band Austin City Limits plat alsof het niets is.

Ondertussen is er een video bij het bijna cheezy “Beth/Rest” die Vernon zelf geproduceerd heeft. Zelf zegt hij hierover: 'It’s kind of about two people who are truly meant for each other and what happens to their essence. How they connect is some other thing that we don’t know how to really talk about.'


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven