Die! Die! Die! – Harmony

HarmonyAls je ruim drie jaar na dato nog een positieve vibe door je lijf voelt gaan als je terug denkt aan een concert en het nog scherp op je netvlies ziet, dan heeft een band duidelijk iets goed gedaan. Het optreden van het Nieuw Zeelandse Die! Die! Die! tijdens Incubate 2009 was zo'n concert. De band komt begin volgende week met een nieuwe cd, Harmony, die voor hen vooral weer een goede reden is de toerbus aan te trappen. De cd is opgenomen in de Blackbox Studios, de studio die volgens Steve Albini dé beste opname studio in de wereld is. Dat betekent vanzelfspreken niet dat Die! Die! Die! nu prettig gepolijste liedjes maakt. De stream op hun Bandcamp site laat horen dat de energie en passie die hun optredens en vorige platen hebben nog steeds je recht in het gezicht knalt.


mij=Bandcamp

4 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven