Jack White – I'm Shakin'

Het gaat best goed met de solocarrière van Jack White. Zijn cd Blunderbuss kreeg goede recensies en de reacties op zijn liveoptredens zijn ook prima. Dat laatste is niet zo raar natuurlijk, want met The White Stripes en The Raconteurs wist hij ook te overtuigen, maar met twee opties over wie hem solo gaat begeleiding is er toch altijd kans dat de band en hij wat minder op elkaar ingespeeld zijn. Er reizen namelijk zowel een ruige mannenband als een verleidelijke vrouwenband mee als backing band. In de clip bij zijn nieuwe single “I'm Shakin' spelen ze volgens mij allemaal door, tegen en met elkaar. En Jack White flirt vooral met zichzelf. Hoe zal het eigenlijk met zijn ex, Meg White, zijn?


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven