Sharon van Etten – Magic Chords

Sharon van EttenJe verwacht het niet zo snel bij iemand als Sharon van Etten, maar haar de video bij haar nieuwe clip wordt echt voorafgegaan door door een waarschuwing. 'Portions of the video may contain graphic imagery and may offend and/or trigger sensitive viewers. Viewer discretion is advised'. De beelden die Rick Alverson geschoten heeft voor “Magic Chords” zijn inderdaad een beetje bevreemdend, maar in Nederland raken we niet zo snel van slag van een bos vol naakte mensen. Toch? Alhoewel als ze samen met Sharon van Etten (in traditionele kledij) semi-dood gaan drijven in het water is het wel een beetje raar. Enfin, check zelf maar:
Volgende maand speelt Sharon van Etten op het geweldige Le Guess Who?


mij=Video

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Terug naar boven