Sharon van Etten – Magic Chords

Sharon van EttenJe verwacht het niet zo snel bij iemand als Sharon van Etten, maar haar de video bij haar nieuwe clip wordt echt voorafgegaan door door een waarschuwing. 'Portions of the video may contain graphic imagery and may offend and/or trigger sensitive viewers. Viewer discretion is advised'. De beelden die Rick Alverson geschoten heeft voor “Magic Chords” zijn inderdaad een beetje bevreemdend, maar in Nederland raken we niet zo snel van slag van een bos vol naakte mensen. Toch? Alhoewel als ze samen met Sharon van Etten (in traditionele kledij) semi-dood gaan drijven in het water is het wel een beetje raar. Enfin, check zelf maar:
Volgende maand speelt Sharon van Etten op het geweldige Le Guess Who?


mij=Video

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top