Fenech-Soler – All I Know

Het Britse Fenech-Soler is er weer, met hun eerste nieuwe clip sinds 2010. Volgend jaar moet namelijk hun tweede plaat gaan verschijnen. “All I Know” is eigenlijk de hele band in een notendop: een simpel pompende vier-akkoorden-single vol warme synthesizers. Typisch electropop zoals ze die in de UK graag horen. Over de gladde zangstem van Ben Duffy is al veel geschreven sinds de band vorig jaar optrad op de-Affaire, maar ik vind 'm juist heerlijk.
De video van de hand van Elliott Sanders zit vol raadselachtige hipstervisuals. De hoes van hun eerste album blonk tenslotte ook al uit in driehoekjes.


mij=Video

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top