Gravenhurst – Circadian

GravenhurstEigenlijk kun je Nick Talbot best wel goed vergelijken met Steven Wilson van Porcupine Tree. Beetje zonderling, multi-instrumentalist en vooral iemand die zich van niemand wat lijkt aan te trekken en rustig zijn eigen – sfeervolle – ding doet. Talbot springt met zijn Gravenhurst minder uit de ban dan Wilson en is wat minder productief, maar zijn liedjes hebben zo'n zelfde prettige gelaagdheid en oog voor detail als die van Wilson. Verbazingwekkend genoeg speelt het Gravenhurst ensemble op de najaarseditie van London Calling in Paradiso. Je zou ze eerder verwachten in pak'em beet Vera of Ekko. Maar wie weet is London Calling wel precies de goede springplank voor Talbot en band. “Circadian” met zijn mysterieuze clip laat in ieder geval heel goed horen waar de band voor staat.


mij=Video / Festival

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to Top